انواع شیشه:
شیشه سکوریت (نشکن)
شیشه خم سکوریت( نشکن)
شیشه لمینت و شیشه ضد گلوله
شیشه دوجداره با دستگاه تمام اتوماتیک
شيشه لعابي رنگي
شيشه لعابي رنگي طرح دار
شیشه پرینت شده
شیشه سند بلاست
1 – چرا کار با شیشه های پوشش دار به دقت فوق العاده ای نیاز دارد؟
شیشه دوجداره هنگام کار با شیشه های پوشش دار تا تبدیل آنها به و یا شیشه مناسب سایر کارکردها در ساختمان ،به دقت فوق العاده ای نیاز است تا از هرگونه آسیب احتمالی به آنها پیشگیری شود . درعین حال که آسیب های احتمالی ممکن است تا نصب کامل شیشه در ساختمان و ورود ساکنان آن قابل تشخیص نباشد . مراحل کار عبارتند از : انبارش ، برش ، شستشو ، عملیات حرارتی ، دو جداره سازی . از آنجا که پوشش شیشه های Coated در واقع لایه نازکی ازترکیبات فلز است ، باید توجه داشت که درصورت عدم دقت این پوشش به سادگی می تواند از سطح شیشه جدا شده ، یا درصورت انبارش نادرست ، اکسیده شده و زنگ بزند . فرآوری شیشه های پوشش دار تا محصول نهایی نیازمند کارحرفه ای دقیق است که نکات ظریف بسیاری درخود دارد . آن را به سازمانی کاردان بسپارید . . . !
2 – چرا باید شیشه های پوشش دار را سکوریت نمود؟
جذب مقدار زیادی از انرژی خورشیدی توسط شیشه های Low-E ،رنگی و رفلکس آنهارا در معرض خطر شوک حرارتی و شکستن قرار می دهد . از این جهت در استانداردهاتوصیه شده است که از نوع سکوریت شده این شیشه ها استفاده شود که دارای مقاومت کافی در برابر شوک حرارتی هستند
.
3 – اصطلاح خودکشی شیشه چیست؟
خودکشی شیشه به معنای شکستن خودبخودی شیشه است . برخی از دلائل مرتبط به آن عبارتست از:
(1وجود ناخالصی های مولکولی درداخل شیشه .
(2خرابی و یاعیوبی در سطح شیشه
(3خرابی ، ناصافی و یا عیوب در جریان تولید در لبه های شیشه .
(4تماس شیشه با فلز
باوجود رعایت دقیق کلیه موارد فنی مرتبط در فرآیند تولید شیشه های سکوریت بازهم احتمال بروزچنین شکستی در شیشه ، به میزان 8 در 1000 در 10 سال برآورد شده است.